Редактор: e-mail: Кадър: БНТ2Нова полемика се разигра в парламента преди минути. Както

...
Редактор: e-mail: Кадър: БНТ2Нова полемика се разигра в парламента преди минути. Както
Коментари Харесай

Тошко Йорданов към останалите партии: Спечелихме изборите с 200 000 лева, а вие хвърлихе милиони

Редактор: 

e-mail: 

Кадър: БНТ2

Нова дискусия се разигра в Народното събрание преди минути. Както е известно, народните представители не престават и след среднощ съвещанието си по актуализацията на бюджета.

Тошко Йорданов от " ИТН " излезе на трибуната и прикани да се гласоподава партийните дотации да станат 1 лев, с цел да се спестят 8 милиона лв. на страната.

Веднага по-късно думата взе Иван Иванов от Българска социалистическа партия, който сподели: " Ще се съгласим с вашето предложение единствено в случай че кажете за какво не направихте кабинет и какъв брой ще натоварите страната със средствата, нужни за обезпечаването на нови предварителни избори ".

Пламен Данаилов от " ИТН " попита левицата: " А вие за какво не направихте кабинет ".

Тошко Йорданов още веднъж излезе на трибуната и съобщи: " Не направихме кабинет, защото 
нито една партия не ни поддържа. Публично заявихте, че няма да го подкрепите. Затова няма държавно управление, тъй като всички вие провалихте кабинета на Има Такъв Народ, след това и вие не се разбрахте, макар че имате болшинство. Спечелихме изборите с 200 000 лв., а всички изхарчихте милиони. Да видим дали ще си бръкнете в личното джобче ".

Проверка на обстоятелствата: Съобщете ни, в случай че видите фактологични неточности и нередности в публикацията или мненията. Пишете непосредствено на [email protected] . Ще обърнем внимание!

За реклама в "Петел " на цена от 50 лв. на ПР обява пишете на и вижте още в -.

Прочети тук -
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР